fbpx
Close

Segítség

Segítség a webáruházban történő vásárláshoz

 

Rendelés menete

0. Regisztrációval vagy a nélkül vendégként is vásárolhat. A regisztráció során meg kell adnia nevét, elérhetőségeit és a számlázási adatokat, el kell fogadnia a felhasználási feltételeket, illetve ki kell választania az átvétel módját (személyes átvétel vagy házhozszállítás).

1. A megvásárolni kívánt termékeket helyezze a kosárba a darabszám kiválasztását követően a kosár gombra kattintva. Ezt követően megjelenik kosarának tartalma és a fizetendő összeg.

2. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termékeket és darabszámukat. A tételek melletti piros “törlés” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát egyesével.

3. A “pénztárhoz” gombra kattintva ellenőrizheti ismét kosarának tartalmát illetve szállítási és számlázási adatait. Amennyiben rendben találja a “megrendelem” gombra kattintva leadhatja megrendelését, de előtte megírva megjegyzést is küldhet a megrendelésével.

4. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap 24 órán belül.

Fontos, hogy ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.

 

100% ELÉGEDETTÉSGI GARANCIA!

Nálunk kockázatmentesen vásárolhat! Ha nem tartja megfelelő minőségűnek borainkat vagy mustjainkat, akkor visszavásároljuk Öntől, forduljon hozzánk bizalommal!

 

A változtatás jogát fenntartjuk!

Megtisztelő érdeklődését előre is köszönjük!

A Hárs Pincészet Kft. nevében
Hárs Tibor és Hárs József