fbpx
Close

Szállítási feltételek

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK
(a webáruházi rendelésekre)

 

A borainkat, mustjainkat és egyéb termékeinket futárral küldjük, az alábbi díjak felszámításával:
* 1 – 6 palackig (10kg-ig): 1.590.-Ft
* 7 – 12 palackig (20kg-ig): 1.790.-Ft
* 13 – 24 palackig(30kg-ig): 2.090.-Ft
* 24 palack felett 40kg-ig: 2.390.-Ft
* 40kg- felett egyedi ajánlatot adunk a rendelést követően! Rendelését ez esetben mindig visszaigazoljuk telefonon.

A fenti költségeket akkor is egyszer kell megfizetni, ha egy rendelést csak több csomagban vagy nem egy időben tudjuk kiszállítani.

Webáruházunk megrendeléseit futárszolgálat teljesíti (egyedi esetben cégünk személyesen előre egyeztetett időpontban). A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! A futárszolgálat előzetesen értesíti Önt csomagjának feladásáról.

Lehetőség van személyes átvételre is, melyet a webáruházban a rendelés elküldése előtti közvetlen lapon van lehetőség jelezni. Ez esetben szállítási költség nincs, melyet a visszaigazoló levélben már feltüntetünk. A személyes átvétel időpontjának egyeztetése ügyében keressen fel valamely elérhetőségünkön.

Bárminemű problémáját email-en a rendeles@harspinceszet.hu-n, illetve a 06-20-992-02-88-as számon tudja intézni. Problémáinak megoldására teljes munkaidőben (H-P.: 09.00-17.00) szívesen állunk rendelkezésére.

Az adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően tájékoztatjuk, hogy név- és lakcímadatait regisztráció esetén címlistára tesszük. Ezeket az adatokat kizárólag ajánlattevői tevékenységünkhöz használjuk fel. Nevének és címének felhasználását addig folyamatosnak tekintjük, amíg Ön írásban nem kéri azok törlését.

Megrendelésével vásárlónk automatikusan elfogadja az általános szerződési és felhasználási feltételeinket.

Szállítási költségeink Magyarország területére vonatkoznak, külföldi szállítási igény esetén vegye fel velünk a kapcsolatot valamely elérhetőségünkön!

100% ELÉGEDETTÉSGI GARANCIA!

Nálunk kockázatmentesen vásárolhat! Ha nem tartja megfelelő minőségűnek borainkat vagy mustjainkat, akkor visszavásároljuk Öntől, forduljon hozzánk bizalommal!

 

A változtatás jogát fenntartjuk!

Megtisztelő érdeklődését előre is köszönjük!

A Hárs Pincészet Kft. nevében
Hárs Tibor és Hárs József