Segítség a webáruházban történő vásárláshoz

Rendelés menete

  1. A regisztrációt követően bejelentkezhet és vásárolhat webáruházunkban. A regisztráció során meg kell adnia nevét, elérhetőségeit és a számlázási adatokat,s el kell fogadnia a felhasználási feltételeket. Az átvétel módjának kiválasztására (személyes átvétel vagy házhozszállítás) a rendelés véglegesítésekor van lehetőség, a visszaigazoló levél már ennek megfelelően mutatja a szállítási költségeket is.

  2. A megvásárolni kívánt termékeket helyezze a kosárba a darabszám kiválasztását követően a kosár gombra kattintva. Ezt követően megjelenik kosarának tartalma és a fizetendő összeg.

  3. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termékeket és darabszámukat. A tételek melletti "törlés" gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát egyesével.

  4. A "fizetés" gombra kattintva ellenőrizheti ismét kosarának tartalmát illetve szállítási és számlázási adatait. Amennyiben rendben találja, a "megrendelem" gombra kattintva leadhatja megrendelését, előtte igény szerint megjegyzést is küldhet megrendelésével.

  5. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap 24 órán belül.

Fontos, hogy ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.
A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. Lehetőség van személyes átvételre is, melyet a webáruházban a rendelés elküldése előtti közvetlen lapon van lehetőség jelezni. Ez esetben szállítási költség nincs, melyet a visszaigazoló levélben már feltüntetünk. A személyes átvétel időpontjának egyeztetése ügyében keressen fel valamely elérhetőségünkön.
A számlát és az elállás jogát és gyakorlásának menetét a csomag tartalmazza.
Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

100% elégedettségi garancia!

Nálunk kockázatmentesen vásárolhat, minőségi kifogás esetén visszavásároljuk a terméket.


A változtatás jogát fenntartjuk!