Szállítási és fizetési feltételek

|a webáruházi rendelésekre|

Házhoz szállítás díjszabása

  • 1 - 6 palackig: 1.590.-Ft
  • 7 - 12 palackig: 1.890.-Ft
  • 13 - 24 palackig: 2.890.-Ft
  • 25 palack felett: 3.890.-Ft
  • 35000 Ft-ot meghaladó rendelésnél a szállítási költséget átvállaljuk!
A fenti költségeket akkor is egyszer kell megfizetni, ha egy rendelést csak több csomagban vagy nem egy időben tudjuk kiszállítani.

Webáruházunk megrendeléseit futárszolgálat teljesíti (egyedi esetben cégünk személyesen előre egyeztetett időpontban). A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! A futárszolgálat előzetesen értesíti Önt csomagjának feladásáról.

Lehetőség van személyes átvételre is, melyet a webáruházban a rendelés elküldése előtti közvetlen lapon van lehetőség jelezni. Ez esetben szállítási költség nincs, melyet a visszaigazoló levélben már feltüntetünk. A személyes átvétel időpontjának egyeztetése ügyében keressen fel valamely elérhetőségünkön.

További segítséget email-en a rendeles@harspinceszet.hu-n, illetve a 06-20-992-02-88-as számon kérhet. Kérdéseinek megoldására teljes munkaidőben (H-P.: 09.00-17.00) állunk rendelkezésére.

Az adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően tájékoztatjuk, hogy név- és lakcímadatait regisztráció esetén címlistára tesszük. Ezeket az adatokat kizárólag ajánlattevői tevékenységünkhöz használjuk fel. Nevének és címének felhasználását addig folyamatosnak tekintjük, amíg Ön írásban nem kéri azok törlését.

Megrendelésével vásárlónk automatikusan elfogadja az általános szerződési és felhasználási feltételeinket.

Szállítási költségeink Magyarország területére vonatkoznak, külföldi szállítási igény esetén vegye fel velünk a kapcsolatot valamely elérhetőségünkön!

100% elégedettségi garancia!

Nálunk kockázatmentesen vásárolhat, minőségi kifogás esetén visszavásároljuk a terméket.


A változtatás jogát fenntartjuk!